Mija + Mizee | Resepsi

March 14, 2012

Untuk job kali ni saya bertugas sebagai jurugambar CANDID sahaja..Jurugambar utama adalah Muzaffar dari Rajawali Production..
Oleh itu tak byk cerita yg dpt saya beri utk tatapan umum mengenai pasangan mempelai ini…
Apepun..saya ucap Tahniah pada Mija & Mizee…Selamat Pengantin Baru…



























Fie Hussen ni nama sebenar dia Mohd Hafifi…(lol)….kawan jurugambar wedding mcm saya gak..pasangan dia si Hana plak gila2 sket orgnya..hehe…
Sepanjang pengambaran ni derang mmg sporting..lebih lebih lagi si Hana ni…mcm2 ‘pe’el’ di buatnya..sampai ada yg saya tekekek2 gelak..adoilaaa..
Si Fie ni agak pemalu skit..tp ok je nk suruh buat ape2 gaya..
Majlis di Rumah Fie ni berlangsung serentak dgn Majlis Adik perempuan Fie juga bersanding bersama suaminya…jumlah tetamu bukan main ramai..bayangkan rakan dan saudaramara dari 2 pengantin dtg serentak…kesian parent Fie…tk sempat nk duduk sepanjang majlis..asik bersalam sampai kepetang…namun majlis mereka sgt meriah walaupun hujan turun dgn lebatnya di sebelah petang..
tp alhamdulillah hujan tu sekejap je dlm 20 minit mcm tu..pastu cuaca kembali cerah…dan majlis rancak semula…
Tahniah untuk Fie dan Hana…selamat pengantin baru…



























asme posted the following on 04/01/2012 at 12:55 am.

wahh..permulaan tahun baru yang baik..murah rezeki..amin..moga succes!!!!

bOwtuck posted the following on 24/01/2012 at 1:26 am.

oyeahhhh


bOwtuck posted the following on 17/11/2011 at 12:01 am.

cantik, kemas & kaler menawan. bravo.

asme posted the following on 26/11/2011 at 12:19 pm.

3 perkataan: bersih+kemas+sharp untuk semua hasil kerja awak…memang teliti!!!!

Shazli posted the following on 03/01/2012 at 10:54 pm.

trima kasih Asme..






Roslo posted the following on 12/10/2011 at 7:22 pm.

huhuhu…gambar2 terbaik dari yang pakar…

amkacak posted the following on 13/10/2011 at 1:15 pm.

ahaiii…lawa weiii

asme posted the following on 26/11/2011 at 12:10 pm.

supernice mr perpection!!!






woksyop Fotografi & Editing

September 13, 2011

Woksyop Fotografi mengajar anda bagaimana untuk menghasilkan gambar yg baik dari segi komposisi, sudut, pencahayaan & background, dengan hanya menggunakan kamera berlensa kit…woksyop ini juga bagus untuk mereka yg ingin menambah ilmu fotografi cara shazlishots bekerja ketika outdoor dan indoor….
Woksyop Editing ialah untuk mereka yg telah mahir asas fotografi dan telah ada asas penggunaan Photoshop. Anda akan di ajar cara pantas untuk menambah seri pada gambar, mereka trade mark warna dan baik pulih cara saya.

WOKSYOP FOTOGRAFI
- Asas Setting Kamera
- Asas Fotografi
- Asas Seni Melihat
- Asas Pencahayaan Indoor
- Asas Pencahayaan Outdoor
- Potraiture Bersama Talent Syiera Lotfee

WORKSYOP EDITING
- Color Stylizer
- Tone Graph
- Multiple Blending pro
- Dynamic Skin texture
- Shazlishots Photo Restoration

MASA & LOKASI:
- Studio Sedarah sec. 22, Shah Alam
- Woksyop Fotografi : 4pm – 8pm
- Woksyop Editing : 3pm – 7pm

HARGA WOKSYOP:
- Fotografi 24 Sep: RM250
- Editing 25 Sep: RM250
- COMBO 24 & 25 Sep: RM400

CARA MENYERTAI:
- DEPOSIT RM100 ( TIDAK dikembalikan jika gagal hadir )

CARA PEMBAYARAN:
- Maybank2u
- Cash Deposit Machines

BANK : MAYBANK
NAMA : ESHAZLI SUPPLIES
No. AKAUN: 562106220365
Email : shazli@shazlishots.com

SERTAKAN
- NAMA PENUH
- NAMA FACEBOOK
- NO. TELEFON

SIJIL PENYERTAAN AKAN DI SEDIAKAN

Anan ni rakan sekerja Kukubesi dulu…maka minta KB sebagai kawan lamanya utk mengabadikan detik2 bahagia majlis perkahwinan mereka, kebetulan aku pon mmg takde kerja, KB minta bantu dia shoot majlis tersebut dia sebagai Main Photographer dan tugas aku handle candid shots sahaja…hehe best..i like… KB ni mmg dh bertahun tk buat wedding dah sbb sibuk dgn design grafik2 poster filem & commercial poster, tp sebab permintaan kawan lama, maka diturutkan juga…. Majlis ni mmg betul meriah, ramai tetamu, rasa mcm dlm filem hindustan plak bila dipenuhi dengan dekorasi warna warni, dan warna pakaian yang terang dan begermelapan…Congratulation Ananda & Nirmala…:)

700_3803 copy
JET_7341
700_3813

jai rizal posted the following on 07/09/2011 at 4:13 pm.

i like…

Shazli posted the following on 08/09/2011 at 4:55 am.

jai TQ..

kroll nagaisan posted the following on 08/09/2011 at 9:53 pm.

lawanyeeee….

Shazli posted the following on 13/09/2011 at 5:25 am.

Kroll tq beb..

Emy Ramlan posted the following on 03/10/2011 at 5:48 pm.

Salam…bang cantik lah pic ney…suke sangat2 tgk…nak amek mcm ney jugak bley????…heeeee…cantikkkkkkkkk

Shazli posted the following on 04/10/2011 at 7:33 pm.

Emy…boleee…kalau cuaca baik….hehe

asme posted the following on 08/03/2012 at 12:23 am.

huiii..kaler menyerlah!!!!

Sitemap1, Sitemap2, Sitemap3, Sitemap4, Sitemap5, Sitemap6, Sitemap7, Sitemap8, Sitemap9, Sitemap10, Sitemap11, Sitemap12, Sitemap13, Sitemap14, Sitemap15, Sitemap16, Sitemap17, Sitemap18, Sitemap19, Sitemap20, Sitemap21, Sitemap22, Sitemap23, Sitemap24, Sitemap25, Sitemap26, Sitemap27, Sitemap28, Sitemap29, Sitemap30, Sitemap31, Sitemap32, Sitemap33, Sitemap34, Sitemap35, Sitemap36, Sitemap37, Sitemap38, Sitemap39, Sitemap40, Sitemap41, Sitemap42, Sitemap43, Sitemap44, Sitemap45, Sitemap46, Sitemap47, Sitemap48, Sitemap49, Sitemap50, Sitemap51, Sitemap52, Sitemap53, Sitemap54, Sitemap55, Sitemap56, Sitemap57, Sitemap58, Sitemap59, Sitemap60, Sitemap61, Sitemap62, Sitemap63, Sitemap64, Sitemap65, Sitemap66, Sitemap67, Sitemap68, Sitemap69, Sitemap70, Sitemap71, Sitemap72, Sitemap73, Sitemap74, Sitemap75, Sitemap76, Sitemap77, Sitemap78, Sitemap79, Sitemap80, Sitemap81, Sitemap82, Sitemap83, Sitemap84, Sitemap85, Sitemap86, Sitemap87, Sitemap88, Sitemap89, Sitemap90, Sitemap91, Sitemap92, Sitemap93, Sitemap94, Sitemap95, Sitemap96, Sitemap97, Sitemap98, Sitemap99, Sitemap100, Sitemap101, Sitemap102, Sitemap103, Sitemap104
Privacy Policy Copyright / DMCA Contact Us